1. Tortas „Nuostabioji Praha“

 

Tai klasikinis tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų gaiviu pieno pudingu ir juodųjų serbentų tyre.  Kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį dalyvaudamas kartu su rūgštele. Torto viršų puošia gausus lengvo pieniško šokolado sluoksnis.

 

2. Tortas „Juodasis miškas“

 

Šokoladiniai biskvitai pertepti grietinėlės ir maskarponės sūrio kremu su sluoksneliu vyšnių, kurios mirkytos brendyje. Tortas dar  turtingesnis skoniu, nes turi šokoladinio kremo sluoksnį, kuris suteikia paslapties.  

 

3. Tortas „ Šokoladinė mįslė“

 

Šokoladiniai biskvitai pertepti puriu šokoladiniu kremu , kurio apsuptyje baltyminis pusgaminis. Tortą pagardiname, šokoladinio triufelio kremu ir lazdyno riešutais.

 

4. Tortas „Damų“

 

Tortas gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus grietinėlės ir jogurto kremu, kuriame gausu braškių. Tortas įdomus savo skoniu, kadangi turi baltyminį pusgaminį su žemės riešutais, kuris apsuptas lengvu kremu su „Damu“ likeriu ir karamele. Labai skanus :-)

 

5. Tortas „Medutis“

 

 Medaus biskvitų tortas, perteptas purios grietinėlės kremu ir citrina, pagardintas juodųju serbentų tyre. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.

 

6. Tortas „ ZAHERIS“

 

Tamsaus šokoladinio biskvito tortas  su  abrikosų džemo ir  kriaušių likerio pertepimu.  Saldžiai prabangus skonis.

 

 

7. Tortas (nekeptas) „ Karamelinė varškytė“

Šviesus sausainių padelis užlietas gausiu lengvos varškytės kremu, kuriame puikuojasi karamelė, kuri suteikia šiam tortui žaismingumo ir saldumo pojūtį rūgštelės apsuptyje.

 

8. Tortas (nekeptas) „ Riešutinė maskarponė“

Tamsus šokoladinis biskvitas turtingas graikiškais riešutais, gausiai užlietas riešutų maskarpone, paskaninta likeriu.  Paragavę, norėsite dar ir dar....:-)

 

9. Tortas „Karamelinė kriaušė“

 

Puikus pasirinkimas norintiems įpatingos gaivos. Karamelinis biskvitas, perteptas plikytu kremu su žaliaja citrina ir karamelizuotų kriaušiu sluoksniu.  

 

10. Tortas „ Karamelinė maskarponė“

 

Karamelinio biskvito tortas su  gaivios grietinėlės ir braškiu kremu, bei karamelinės maskarponės sūrio kremo sluoksniu. Šis kremų derinys nuostabiu skaniu papildo vienas kitą.

 

11. Tortas „Prabangioji braškė“

 

Puikus pasirinkimas tiems, kurie negali  išsirinkti – jame rasite pistacijų biskvitą su traškiu riešutų-šokolado  sluoksniu. Pertepimas  įdomus puriu grietinėlės ir braškių mūso kremu, kurio apsuptyje puikuojasi gaivus ir gausus braškių tyrės sluoksnis. Nuostabiai gaivus ir skanus.

 

 

12. Tortas „Trys šokoladai“

 

Prabangus tamsaus šokolado biskvitas, perteptas trijų, skirtingų šokoladinių skonių kremais. Tortas pagardintas romu.

 

13.Tortas „Šilauogių“

 

Gaivus ir  lengvas  tortas. Gaminamas iš citrininio biskvito su grietinėlės ir varškės kremu. Kremo viduje gausus sluoksnis šilauogių . Tortukas pagardintas balto šokolado ir mangų kremu. Puoštas šilauogėmis ir kitais vaisiais.

                            

14. Tortas „Rafaelo“

 

Tortas gaminamas iš citrininio biskvito su lengvu grietinėlės ir kokosų kremo skonių. Pagardintas baltojo šokolado kremu.

 

15. Tortas „Persikelis“

Tortas gaminamas iš šviesaus biskvito.  Purios grietinėlės ir persikų jogurto kremas su persiku gabaliukais,  biskvitai pertepti persikų džemų (abrikosų džemu) . Pagardintas tortas, saldžiarūgščių pasiflorų ir baltojo šokolado kremu.

 

16. Tortas „Karališkas morkų “

 

Ypatingai prabangios sudėties tortas. Gaminamas iš morkų, riešutų, kokoso, ananasų su grietinėlės ir filadelfijos sūrio kremais. Puoštas kremu.